De streek en zijn streekproducten

Oldemarkt ligt nabij Nationaal park de Weerribben, Rottige Meente, Giethoorn en Nationaal park de Wieden. Het dorp wordt omringd door campings, vakantieparken, B&B’s en het klimbos Avontuurlijk Paasloo.

Er komen belangrijke wandelroutes door Oldemarkt zoals het Jabixpad.  Tal van fietsknooppunten  doorkruisen dit prachtige dorp. Door de mooie jachthaven is Oldemarkt ook met de boot goed te bereiken. Dit is dan ook zeker een bezoek waard!

Voor de streek hebben wij tal van streekproducten ontwikkeld zoals:

  • De Weerribbenweelde: een fantastisch lekker suikerbrood met cashewnoten, rozijnen en een vleugje mokka.
  • De Boerenbrok: speculaas net niet helemaal gaar gebakken (ook wel Blokzijlerbrok genoemd).
  • De Goudenhand van Oldemarkt: het wapen waar we trots op zijn. Het is een roomboterkoekje met kaneel.
  • De Oldemarkterturf: een chocolade cake gevuld met bramenbavaroise ondergedompeld in pure chocolade. De naam turf is afgeleid van de turfstekers, waardoor de Weerribben is ontstaan).
  • De Oldemarkter Botterlikeur: een heerlijke koffielikeur.
 
 

 

Moorkoppen

5 Halen = 4 BETALEN

 

GEHAKTBALBROODJE

van €1.95 VOOR €1.25

 

Witte bollen

6 + 2 GRATIS

Bakkerij Boogaard

broodjes & banket uit Oldemarkt

Wij streven naar een goede kwaliteit voor zowel het brood als banket, voor een eerlijke prijs. We proberen steeds vernieuwend te zijn en speciale wensen van de klant te realiseren waar het mogelijk is.

Tegen een kleine vergoeding kunt u, uw bestelling in de omgeving van Oldemarkt thuis laten bezorgen.  In onze winkel is het ook mogelijk om een heerlijk kopje koffie te drinken met iets lekkers erbij. Hartig of zoet, warm of koud.

Ook maken we leuke cadeaupakketjes in een feestelijke verpakking. Of wat dacht u ervan om iemand met een cadeaubon te verrassen.

Bestel producten