Onze winkel

Sinds 1 juni 2005 is Bakkerij Boogaard een bekend begrip in Oldemarkt en de omgeving. Bakkerij Boode werd overgenomen door Pieter en Nicolette Boogaard, die hierheen zijn komen verhuizen vanuit Sliedrecht om hun ondernemersdroom waar te maken. In een ver verleden telde Oldemarkt wel 12 bakkerijen. Anno 2020 is Bakkerij Boogaard nog de enige ambachtelijke bakker waar met hart en ziel wordt gewerkt voor de beste kwaliteit producten.

Tevreden klanten is natuurlijk het allerbelangrijkste. Dit willen wij bereiken door naar u en uw wensen te luisteren. Wij denken graag in mogelijkheden om samen met u tot een goed en lekker resultaat te komen.

Bestel producten

Koffie met iets lekkers

Bij Bakkerij Boogaard kunt u langskomen om te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met bijvoorbeeld een lekker gebakje, belegd broodje of een warme snack. In ons koffiehoekje zorgen wij er graag voor dat u even lekker kunt ontspannen en kunt genieten van al het lekkers wat wij in de winkel hebben. Kom gerust eens langs! (I.v.m. Covid-19 op dit moment alleen koffie to go)

Online bestellen

Bakkerij Boogaard komt verder dan u denkt. Wij bezorgen uw bestelling namelijk tegen een kleine vergoeding gewoon bij u thuis! Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u toch genieten van de ambachtelijke (streek)producten.

Bestel vandaag voor 14:00 uur online uw producten, dan kunnen wij het de dag erna bij u thuis laten bezorgen. Dit wel binnen een straal van 15 km rondom Oldemarkt en tegen een kleine vergoeding. Het is ook mogelijk om de bestelling de dag erna gratis af te halen bij ons in de winkel.

Allergenen

Een allergie op voedsel is een veel voorkomende reactie bij de mens. Wij proberen daarom zoveel mogelijk de allergenen bij de producten te vermelden. Dit is veel werk, daarom zijn we nog niet zover dat we op dit moment alles al onder de foto’s hebben ingevuld. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Wie gaat u verrassen

Sinds kort verzendt Bakkerij Boogaard uw favoriete producten ook via de post. Streekproducten, verjaardag- en cadeaupakketjes kunnen wij gemakkelijk via de post verzenden. Zo kunt u een verre vriend verassen, of kunt u na uw vakantiebezoek in de Weerribben blijven genieten van Bakkerij Boogaard.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via de website of telefonisch.

Sparen bij Bakkerij Boogaard

Bij ons kunt u sparen met de Piggy spaarpas. Iedere euro die u bij ons besteed, is 1 punt waard. Voor de volgende heerlijke producten kunt u sparen:

50 punten = Kant stukjes van de boerenbrok
100 punten = Halfje krentenbrood
200 punten = koffie of thee voor 2 personen met gebak
300 punten = Boerenbrok
500 punten = Roomboter amandelstaaf

Wist u dat…

 • Wij koolhydraatarm brood, toast en breekbrood hebben, wat goed helpt om u bloedsuikerspiegel en cholesterol lager te krijgen?
 • Wij speltbrood, speltcrackers en spelteierkoeken hebben?
 • Wij ontbijtjes verzorgen?
 • Wij mooie cadeaupakketjes maken?
 • Wij veel soorten taartjes, schnitte, sloffen, oranjekoek en brok hebben?
 • Wij fototaarten of logotaarten maken?
 • Wij luxe bonbons verkopen?
 • Wij voor Sarah of Abraham iets moois kunnen maken?
 • Wij geboorte taarten, andere leuke traktaties, babyshower ideeën hebben?
 • Wij verrassingstaarten hebben waarin het geslacht van de toekomstige wereldburger bekend wordt gemaakt?
 • Wij diverse producten voor lunch of high tea hebben?